Menu

Matras Sanamed Control 2015

Matras Sanamed Control 2015

Matras Sanamed Control 2015

Matras Sanamed Control 2015

Op voorraad
Productcode
62b0dda9415a6f
Vanaf € 999,00 Adviesprijs € 1.599,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Heb je regelmatig last van spier- of gewrichtsklachten dan is het zeker interessant om op je rug te slapen. Hierdoor wordt je gewicht namelijk mooi verdeeld over de volledig matras. Belangrijk is echter wel dat de natuurlijke vorm van je rug hierbij ondersteund wordt. Dankzij de Bultex® matraskern met 9 comfort zones biedt de Matras Sanamed Control 2015 deze nodige ondersteuning.

Unieke samenstelling

De Sanamed Control 2015 is opgebouwd uit een Bultex® matraskern met 9 comfort zones. Extra aandacht ging uit naar de ergonomie ter hoogte van heup en schouders. In de schouder- en heupzone werden druk verlagende ingeschuimde micropocketveren gebruikt. De matras werd antibacterieel behandeld voor een langdurige bescherming tegen micro-organismen en schimmels.

Bultex® matraskern

Bultex® is een hoogwaardig schuim met een onregelmatige honingraatstructuur. En net dat onregelmatige is wat Bultex® zo uniek maakt. Hierdoor kunnen de cellen zich perfect aanpassen aan de druk die je lichaam uitoefent.

media_files/Sanamed_control_dubbel.jpg

9 ergonomische comfortzones

Heb je vaak last van rugklachten dan is een matras met minstens 7 comfortzones aan te raden. Zo’n matras biedt namelijk de minste tegendruk in je rug én helpt je rug tijdens het slapen te herstellen. Een matras met 7 comfortzones heeft als extra zone de taille van je lichaam. Bij een matras van 9 comfortzones komt hier nog extra ondersteuning van de benen bij. Met de Sanamed Control 2015 wordt je lichaam helemaal en perfect ondersteund tijdens het slapen zodat je altijd comfortabel ligt.

Afritsbare hoes

De afritsbare hoes is rijkelijk doorstikt met high-densitiy Visco en ventilerende Climawatt. Hierdoor wordt een droog slaapklimaat en een uiterst aangenaam ligcomfort verzekerd. Bovendien kreeg deze hoes een antibacteriële behandeling. Deze is niet alleen bedoeld voor het behoud van hygiëne, maar biedt ook langdurige bescherming tegen huisstofmijt, micro-organismen en schimmels. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de matras product verlengd, maar slaap je ook gezond.

image_62b0dda9415a6f_2_657f3a63a5c9ac2a26170e859903fae5.jpeg

Product Details

  • Kwaliteitsvolle matras met stevige ondersteuning
  • Aanbevolen voor rugslapers
  • Sterk geprofileerde bultex® kern en geschuimde micro-pocketveren ter hoogte van schouders en heupen
  • Uitneembare dubbeldoek hoes, gestikt met visco met hoge dichtheid en ventilerend Climawatt – anti-allergisch
  • Matrasdikte: 26 cm
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • 20 jaar garantie op de matraskern

Jouw vraag gaat over

Matras Sanamed Control 2015

Matras Sanamed Control 2015

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.